Tyto stránky použivájí cookies

Díky cookies pro vás bude prohlížení stránek příjemnější a jednodušší. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „V pořádku, přijímám vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě a upravit v "Nastavení“. Pro více informací a nastavení navštivte Informace o cookies.

Nastavení
NEJVĚTŠÍ VÝROBCE
SKLENÍKŮ V ČR
Úvod Poradna Vaříme z domácí zdravé zeleniny
Přihlášení pro velkoobchodní partnery
Pro velkoodběratelský účet nás prosím kontaktujte.
Zapomněl/a jste heslo? Obnovte si jej!

Vaříme z domácí zdravé zeleniny

Nové tisíciletí, na jehož počátku stojíme, s sebou přináší celou řadu nových technologií a vymožeností. Věda se rychlostí světla vyvíjí dál a tento trend zřejmě ještě dlouhou dobu přetrvá. Díky všem vynálezům se stal lidský život velmi pohodlným. Vzdálenost, kterou dříve lidé běžně chodívali pěšky, my překonáváme automobily, vlaky, letadly... Tento minimální pohyb by však v budoucnu mohl znamenat velké problémy s naší váhou. O to větší je v současnosti kladen důraz na zdravou a výživnou stravu.

Ptáte se, jak uvařit kvalitní oběd? Jistě se nebudete divit, když odpovíme, že mezi nejzdravější a nejchutnější potraviny patří zelenina. Takto ale bohužel nemůžeme hodnotit zeleninu zakoupenou v některých supermarketech. Nabízená zelenina je k nám často dovážena ze subtropických zemí - u rostlin je kladen důraz na rychlost růstu a u plodů je zase kladen důraz na množství plodů a dobu jejich zrání, což se negativně projevuje na kvalitě výsledného produktu. Plod nemá tu správnou chuť, navíc plod může být plný dusitanů. Sami jistě musíte uznat, že tyto potraviny mají do zdravé zeleniny hodně daleko. 

Jistě vás teď napadne otázka, jak z ní tedy máte připravit chutný a zároveň zdravý pokrm? Odpověď je jasná. Přestaňte nakupovat zeleninu pouze v supermarketech a začněte si pěstovat svou vlastní. Pěstování domácí zeleniny má hned několik výhod. V první řadě víte, co konzumujete. Používáte vám dobře známá a prověřená hnojiva. Doba růstu zeleniny je dostatečná, sklízíte ji až v okamžiku, kdy je opravdu zralá. To nejhlavnější – chuť – je neporovnatelná.

Díky vlastnímu pěstování konečně zjistíte, jak doopravdy chutná rajče, okurka či paprika. Abyste docílili co nejlepších pěstitelských výsledků, doporučujeme zeleninu pěstovat ve sklenících či fóliovnících Limes. Zde dosáhnete dostatečné teploty a zároveň vlhkosti.

Pokrmy připravené z domácí zeleniny mají výraznější a mnohem lepší chuť. Začněte ji pěstovat i vy!

461 618 580

Přihlásit